2000


 


Trinento-treffet ble første gang arrangert høsten -2000 på Schäferhytta til avd. Kongsberg. Treffet er ment som et fellesskap for alle med hunder fra kennel Trinento, hvor vi kan trene, treffe hverandre igjen, løse problemer, lære noe nytt, se hvordan våre hunder fungerer i brukshundarbeid og lydighetstrening osv. osv.


 


 Trinento-treff på Tinfos - Notodden 30/7 - 2000

f.v: Einar m/Assi Tone Marion m/Casco Aina Therese m/Fox Sacero Thor Arve m/Foxi Eva m/Binna

 

Ca. 20 ekvipasjer var med på det første kurset, og det ble så vellykket at det vil bli en tradisjon hvert år framover. Det er Eva (Bergland) som er kursleder. Sammen med Tor Arve har hun hatt 3 valpekull registrert på kennel Trinento, og Eva er i tillegg NKK Trinn II instruktør.

Eva og Tor Arve er mrs. og mr. brukshundsport i Notodden og omegn, og er ute i trening hver helg ++++ hele året igjennom. Torill og Trond-Egil er med som instruktører (se vår hovedside), samt at også Une Olsen og Kate Bergland har deltatt som medinstruktører. I år vil også Else og Arild Langedal delta som instruktører.

 Deltakerne ble (blir) delt inn i grupper, ut i fra hvor mye ekvipasjen kan, og etter hva de har lyst til å trene på.


 Her får en valp sine første leksjoner

i øvelsen spor.

Det er Gunn m/Quincy

 

Eksempelvis: Gruppe 1: Rundering (+ litt lydighet og felt)


Gruppe 2: Spor (+ litt lydighet og felt)


Gruppe 3: Spor og rundering for viderekomne.


Gruppe 4: Hverdagsdressur.

 


Schäferhytta vi leier egner seg svært godt til den slags type treningsarbeid, den er romslig og fin til teori, bespisning og soving inn i, det er flotte lydighetsbaner med gress og grus ute, og det er så mye terreng en bare ønsker på utsiden.

f.v Ina, Svend, Akaro, Torill, Alfa, Geir, og

Arex foran "Schäferhytta" til avd.Kongsberg 


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento