Trinentotreffet 20022002

 

Her er så og si hele gjengen av to- og firbente samlet foran hytta til Norsk Schãferhundklubb avdeling Kongsbergs hytte i et strålende vær - som vi forøvrig hadde hele helgen. Det var ca. 50 tobente og ca. 30 hunder som deltok på årets TRINENTO-TREFF.


En ting er helt sikkert - og kan slåes fast først som sist. Helgen ble svært vellykket. Ivrige valpekjøpere, strålende vær og en super atmosfære - med nydelig mat, flott treningsutbytte og en svært sosial helg.


 


 


 


TAKK TIL ALLE MEDHJELPERE - INSTRUKTØRER OG DELTAKERE -

SOM BIDRO TIL AT HELGEN BLE SÅ FLOTT.


 


 


 


Eva er med i team Trinento - hun og Tor Arve har registrert 3 kull på kennelen og er begge ivrige brukshundfolk. Sammen ledet de den "proffe" gruppen på treffet - der hvor de som ønsket runderingstrening hele helgen deltok.


Eva er trinn 2 instruktør i Norsk Kennel klubb, og sammen med Tor Arve er de svært dyktige instruktører. Her er hun og G-Petan klar for nok en runderingsøkt.


 


 


 


Det var mange barn som var med på treffet. Her ser vi noen av dem samlet rundt matbordet - det ser ut til at de koser seg skikkelig.


Foruten lek og moro for de små i og rundt hytta, var det mulighet for freesbee, hoppetau, TV/Video, Nintendo, lesing m.m.


På kvelden ble alle med Trond og Lars på spøkelsestur - det var superskummelt. Etterpå var det en blanding av "haien kommer" og "mørkegjemsel" - hvor det nok er mange som ønsker revansje mot Trond på neste års treff.........


 


Maten var i en egen klasse på treffet. Her vil vi rette en stor takk til "lille" høvding Arild Langedal i teamet.


Han har gode kontakter på sin jobb på Lundteigen - så vi fikk god mat til svært sponset pris.


Ingen reiste sultne hjem fra årets treff heller. (Pris pr. dag pr.deltaker var kr. 100,- inkludert full pensjon, leie av hytta og instruksjon - barn kr. 50,-).


 


 


 


 


 


 


 


"Lille"høvding Arild var grillsjef - her prøvesmaker han kotelettene.
.


 
 


Anett og Jesper demonstrerer god kontakttrening på valpegruppa


 


 


Her er det Jessi som uredd og spenstig går gjennom røret i agiliti-løypa.

Rigmor står klar til å ta henne i mot.


 


 
 


 


 


Torill instruerer forsamlingen på daglig stell av hund.


Hun går igjennom alt som trengs fra, sjekk av tenner, pels, m.m. her viser hun negleklipp -


og det er Kojak som måtte til pers.

 


 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento