Trinentotreffet 2003

2003


 (Gjengen samlet på trappa)


Trinento-treffet ble arrangert i helgen 11.9.03 til 14.9.03 som vanlig på klubbhytta til Norsk Schãferhundklubb avd. Kongsberg. Som vanlig hadde vi også nydelig vær, svært positive deltakere og svært gode representanter for schãferhunden med oss. 

Noen hadde meldt seg på hele weekenden, mens andre kom oppover på dagstur. Samtlige ekvipasjer fikk prøvd seg på ulike oppgaver, primært i form av rundering og spor, men også på lydighetsbanen. 

 


Runderingsgruppa, med Eva og som innstruktører og Tor Arve som en fabelaktig figurant, stod på fra tidlig torsdag til seint søndag. De hadde en flott stigning i sitt program, og fikk ut mye potensial både av hunder og førere. Alle hundeførerne lærte hvordan de skal være som figuranter og det ble alle gode på i løpet av helgen. Det var meget interessant for oss andre å stikke bortom denne gruppa og observere iveren og det sosiale samværet i denne gjengen. Det er fantastisk å ha med seg kapasiteter som Eva og Tor Arve i kennelen, og tilbakemeldingene fra deltakerne etterpå var helt suverene.Silje og Jarro klare for runderingSPOR 

(Carina og Nero konsentrerer seg)
En annen gruppe hadde sportrening, her var det Else, Arild og Trond-Egil som "regjerte", med Torill som bisto der noen stod fast. Noen av hundene hadde trent endel spor, mens andre var helt nybegynnere. Samtlige av de ekvipasjene som var med oss i løpet av helga, taklet dette med spor svært bra - og jeg tror samtlige sluttgjenstander ble funnet i alle sporene som ble lagt ut. Her var det alt fra korte slepespor, til lange spor som hadde ligget i flere timer.


 Sportreningen ble etterfulgt av trening på apell-plassen og diverse annet, etter ønske fra deltakerne. Flere av deltagerne fikk veiledning i møtesituasjoner med hundene og også bruk av stemmen i ros og ris.... 

SOSIALT


Foruten fin trening, er TRINENTO-TREFFET et svært sosialt treff, hvor den flotte hytta med det fantastiske terrenget rundt, legger alt til rette for en minnerik helg. Folk overnattet på hytta, i campingvogner, campingbiler, i telt - og maten som ble servert var fremragende.


HER RETTER VI EN SPESIELL TAKK TIL ARILD OG BAMA/LUNDTEIGEN FOR SPONSING AV FRUKT,GRØNNSAKER OG SPEKEMAT.


Utover i de sene timer ble det spilt Kongespillet - med stor prestisje og konsentrasjon. Særlig kampen med jentene mot guttene ble svært prestisjefylt - og resultatet - det for bli en godt bevart treff-hemmelighet. 

ANNE GRETHE STORVANN JOHANSEN  (eieren av Jarro) feiret sin 40 års dag på treffet sammen med sin familie og alle oss andre - det var kjempekoselig.
SPRINT KONKURRANSE 

(Alle følger spent med på sprinten)


For første gang ble det arrangert Sprint-konkurranse på treffet vårt. Det går i korthet ut på at en måler opp en distanse, en person holder hunden igjen, mens eieren løper til målet, hunden blir sluppet, og en tar tiden på hvor lang tid hunden bruker på distansen. Suveren vinner her ble Iras med eier Helge.Av andre aktiviteter hadde vi som vanlig en nattevandring med barna, på jakt etter spøkelser. Og også i år traff vi på "Geilo"-spøkelset langt opp i skogen, og alle var like redde som vanlig, helt til han tok av seg spøkelses-antrekket...
 


Følgende ekvipasjer var med på årets TRINENTO-TREFF:


Else og Arild med hunder


Eva og Tor Arve med hunder


Fam.Groth m/hunder.


Fia og Kjell Egil.


Jarro med familie


Indy med Aage


Casco med Hilde


Jessie med Erik og Rigmor


Miko med Åge og frue (helt fra Trondheim)


G-Nero med familie


Erro og Lise


Alle disse deltok hele helgen, følgende kom innom deler av helgen:


Kazan med familie


Jakko og Jørn


Iras og Helge, Mari og Marte


Jesper med Tore og Anette


Falk med Tone


Lexie med Ragnhild og guttene


Castor med Marie


Hensi med Helge og Anne Gro


Kojak med Hanne 

Tor Arve, Kjell og FiaTAKK TIL DERE ALLE SAMMEN, FOR AT ÅRETS TRINENTO-TREFF BLE SÅ VELLYKKET.VELKOMMEN IGJEN NESTE ÅR.


 


 


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento