Trinentotreffet 2004


Trinentotreffet 2004


 


Årets treff gikk av stabelen 9-12 september. Vi var også denne helgen heldige med været.Deltagerne følger med på instruksjonen på banen


Vi var en trivelig gjeng på totalt nesten 20 hunder i løpet av helgen. I år hadde vi fordelt oppgaver første dagen, og dette gikk veldig greit, så det slapp å bli ekstra belastning på noen få. Takk for at alle er så positive og stiller opp og er med for at fellesskapet skal bli best mulig.


 


I år valgte vi (deltagere og instruktører) at alle skulle prøve seg på rundering. Fredag var det en gruppe, men  lørdag og søndag ble vi så mange at vi valgte å dele oss i to grupper så de litt videregående var samlet i en gruppe og de ferske i en gruppe.


Trur både hundene og eierne lærte mye i løpet av dagene. Det fikk vi også en bekreftelse på da flere på avslutningsdagoen ytret ønske om en oppfølgingshelg for ikke å glemme det de hadde lært. 

 


Dette prøvde vi å få til, men det lyktes ikke. Vi gir ikke opp, og prøver å få til en helg til våren isteden.


 


Da vi ikke runderte, hadde vi felles øvelser oppe på appellbanen. Der gikk det ut på å få hundene til å gå fint i bånd og kunne møte andre hunder uten å utagere. Dette gikk i løpet av veldig kort tid svært bra. Trente også på innkalling, lek med hund og kontakt. 


 


Det å møtes en hel helg på denne måten gir også en mengde sosial- og miljøtrening på hunden, noe alle hunder har veldig godt av selvom hunden skal være "bare" en familiehund og eieren ikke er intressert i konkurransetrening og mye annen trening.


 


Vi arrangerte også i år Trinento sprinten og årets sprintmester ble BECK AV TRINENTO med eier Frode Sjovatsen.


 


Takker for en flott helg, og håper mange møter opp neste år også..


 


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento