Trinentotreffet 2006

Sitt årlige treff på Kongsberg 14-17/9-2006


  


Årets Trinento-treff ble som vanlig arrangert på avd. Kongsbergs hytte, og i år var helgen 14-15-16-17 september valgt ut !

Vi må som vanlig takke værgudene for et alle tiders vær, også i år !   


Noen av deltakerne kom allerede torsdag kveld, og gjorde seg klar for treffet. Campingvogner og fortelt ble rigget, og det ble en koselig torsdags kveld ut i det sene timer.   


Fredag begynte de deltakerne som hadde kommet å trene, på den flotte trenings banen til avdeling Kongsberg.  Utover dagen begynte folk å strømme til, og deltakere kom fra Oslo, Kristiansand, Vestfold, Telemark osv osv.


 


På ettermiddagen dukket også Hilde og Åge opp med medbrakt agilitybane. Vi er så heldige å ha disse to som valpekjøpere, og de er begge svært aktive med sine hunder, og de er også instruktører i ”DIN BESTE VENN” i Oslo. Vi hadde kjempesuksess med agility på treffet i fjor, og hadde bestemt oss for en reprise i år. Hilde og Åge takket heldigvis ja til å komme, og banen fikk de låne med seg gratis av ”DIN BESTE VENN” vi takker og bukker !!!   


Banen ble satt opp på fredags ettermiddag, og vi var i gang for fullt. Heldigvis er det flombelysning på banen, så vi kunne holde på utover kvelden en stund.


 


GOD MAT


 


Også i år hadde vi blitt sponset med en del mat av LUNDTEIGEN / BAMA v/ vår venn og treffdeltaker Arild Langedal. Hans kone Else var med som kokk og ordnet sammen med flere kjempegod mat for oss både fredagskveld, og resten av helgen !


Fredag koste vi oss med Spekemat. Etterpå var det sosialt samvær ut i de sene timer.   


LØRDAG


 


På lørdag var treffet i gang for fullt. Hilde viste og forklarte oss, som bare hun kan. Her var det med deltakere fra 7 til over 60 år – alle kunne bli med – og hundene syntes det var kjempegøy. I tillegg til agility trening, ble det gått noen spor, trent litt lydighet, trent litt med bitepølse/fille i forbindelse med RIK – og trent en del sosialisering av hunder, for de som ønsket det. I år hadde vi med en deltaker som er nesten blind. Morten og Qleo fikk litt spesial trening i forbindelse med de utfordringene denne ekvipasjen møter til daglig i bybildet i Larvik.


 


Deltakerne på agility banen hadde på ettermiddagen sin generalprøve, foran søndagens store konkurranse !   


Tradisjonen tro arrangerte vi også i år sprint konkurranse (for hundene), ved lik tid, ble ekvipasjens nest beste tid lagt til grunn.  Det var 19 deltakere, og resultatene ble: 
1.Torill og Xtra 14,6 

2.Bjørn og Quatro 15,2 

3.Åge og Indi 15,2 

4.Hørdur og Pex 15,2 

5.Ragnhild og Lexie 15,6 

6.Fam.Bryhn og Rago 15,7 

7.Arild og Ona 15,7 

8.Fam. Johansen og Jarro 17,6 

9.Ragnhild og Pakira 16,3 

10.Lise og Parro 16,4


 

 


Kjell med gitarenn

  


Marit fyllte denne dagen 62 år – og alle på treffet hadde spleiset på en blomst til henne, og det ble en liten feiring m/kake og sang !   


Marit og Kjell-Egil hadde i år satt opp en flott gavepremie, nemlig Fias ærespris.  Denne gikk til Jarro og familien Johansen


 


 


 


– VI GRATULERER !!!!!!   


 


 


I Jägermeister duellen hadde Anne Grethe og Vidar en hard ”fight” i spørre konkurransen, og det er bare å gratulere Anne Grethe med seier og t-shirt !!!   


Denne kvelden hadde kjøkken personalet disket opp med elgstek og fløte gratinerte poteter. Det var som en sa, -” dette var bedre mat – enn en får servert ute på en restaurant.   


Etter middag var det sosialt samvær – og ut på kvelden ble det allsang med Kjell-Egil m/gitaren – og kopierte sanger til alle deltakerne !


 


 

 

 


 


 
SØNDAGEN


 


Den store ”konkurranse-dagen” stod for tur. Hilde hadde laget en teknisk avansert  bane, og deltakerne brukte lang tid på å bli kjent med den. Konkurranse instinktet var på topp, og vi hadde det kjempegøy alle sammen. Resultatene ble som følger (totalt ca 25 startende) ; 

Barneklasse u/12 år:

1.Per Martin og Lexie 

2.Katarina og Nemi 

3.Trine og Rago   


 

 


Ungdommsklassen 12-18 år:

1.Hanne og Rago 

2.Camilla  og Qaysa 

3.Anders  og Jarro   


 

 

                                    Hanne og Rago


Nybegynnerklasse voksen:

1.Geir og Prima 

2.Vigdis og Issi 

3.Arild og Ona   


 

 


Voksen klasse:

1.Torill og Xtra 

2.Vidar og Orago 

3.Kjersti og Orago 

4.Ragnhild og Pakira 

5.Tor Egil og Jarro.   


 

 Vi hadde fått gavepremier fra vår hovedsponsor KRUUSE/PET PARTNER/HILLS – og kunne dele ut flotte premier – i tillegg til at premier ble trukket ut blant samtlige treff deltakere. Vi kan nevne blant gavepremiene: 15 kg hundefor, flotte førstehjelpsskrin til hund, bitebein, m.m.


 


I år hadde også KENNEL TRINENTO kjøpt med seg en del fine premier fra BSZ (Tysk hoved utstilling) i Oberhausen, samt at vi hadde laget flotte grønne college gensere !!!!!   


Totalt var det nesten 40 deltakere innom treffet i løpet av helga !   


 


VI I KENNEL TRINENTO ØNSKER Å TAKKE ALLE DELTAKERE OG SPONSORER FOR ET KJEMPEFLOTT TRINENTO TREFF 2006 !!!!!


                                


 


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento

                                    Hanne og Rago