Trinentotreffet 2008

HER ER EN RAPPORT FRA TRINENTO-TREFFET 2008

 For 9.året på rad ble Trinento-treffet arrangert på klubbhytta til avd. Kongsberg. I år var det helgen 12-14 september som var datoen, og som vanlig hadde vi strålende vær hele helga.


 


Totalt kom ca. 40 deltakere innom fra torsdag til søndag – og vi tror samtlige fikk et godt utbytte både hundefaglig og sosialt.


 


Det er nemlig det hundefaglige og det sosiale som står i høysetet under våre treff. Hvor mange prosent i hver ”bolk” er vel egentlig opptil hver enkelt deltaker, men er det opp til oss kan det gjerne være en 50-50 fordeling.  Denne ganger ble det ikke agility. Hilde og Tove fikk ansvaret for valpene. Her ble det lagt vekk på kontakt- og ”grunn”-trening.  Åge og Torill tok seg av de voksne hundene. Disse fikk prøvd seg på feltsøk + sporsøk + lydighet.


 


PÅ lørdag hadde vi for første gang lagt opp til et skikkelig feltløp. Deltakerne ble inndelt i lag a 5 personer. Hvert lag måtte minst ha med seg 2 hunder. VI hadde laget en skikkelig runde i ”åsen” – som totalt sett tok godt over 1 time. Underveis var det poster som både to- og firbente måtte løse. Post 1 var blant annet hundepuslespill, post 3 var feltsøk –


mens det også var spørre ark med spørsmål vedrørende rasen vår, hunder generelt, kennel Trinento m.m..  Siste post var ekstra utfordrende. Her ble en av hundene på laget holdt igjen av en postvakt, mens resten av laget gjemte seg langt inn i skogen. Så ble hunden sluppet, og skulle finne igjen laget !


 


Før middag ble det selvsagt en høytidelig premieutdeling. Vi hadde i år også fått flotte gavepremier fra Kruuse/Hills – samt at vi hadde fått artige premier til barna (og noen voksne) fra Norwegian Modellers.


 


Lars Erik – sjefskokk fra Gaustadblikk – hadde som vanlig ordnet en herlig bufe på lørdags kvelden. Beste måltid i mils omkrets – det er vi helt sikre på !!!!!


 


Under middagen ble det som vanlig overlevert en hederspris. Marit og Kjell Egil har hvert år satt opp Fias hederspris. Som de fleste vet døde Fia i sommer – og prisen heter nå Fias minnepris. Torill og Trond-Egil sitter i juryen sammen med de som gir ut prisen – og det var en enstemmig jury som i år hadde plukket ut Hilde og Åge til å få denne flotte prisen.


Fra juryens begrunnelse het det bla.:  Hilde og Åge stiller opp for kennelen gratis som instruktører hvert år. Åge har trenet fram sin Trinento-hund som militær tjenestehund. I romjula 2007 så var Hilde og Åge sterkt delaktig til at vi fant igjen vår kjære Vivi, som hadde forvillet seg bort i Gransherad-fjella i 4 dager, men ble funnet i god behold – etter at Hilde og Nemi/Åge og Indi hadde lagt ut på patruljesøk godt inn i det 5.døgnet sent på kvelden !!!


 


Lørdagskvelden forløp med gode kaker, historier, sanger, leker, trekkspill (familien Engtrø), allsang, dans osv osv.


 


Søndagen ble fullført med stil i samtlige grupper. Før lunch hadde vi vår sedvanlige sprint !!!!


 


 


 


 


 


Resultater:

1.Thelma og Bente 9,48

2.Ultra og Camilla 9.52

3.Tassen og Tove 9.56

4.Trexie og Unni 9.59

5.Tikara og Ragnhild 9.62

6.Tarzan og fam Engtrø 9.84

7.Xtra og Torill 9.90

8.Chako og Anette/Lars Erik 9.99

9.Orago og familien Bryhn 10.09

10.Jarro og familien Johansen 10.11

11.Lexie og Ragnhild 10.38

12.Pakira og Ragnhild 10.86


 


Veteranklasse:

1. Casco og Kjell Egil 10.10   

2. Tequila og fam Johansen 12.16


Valpeklasse:

1. Vargo med med fam Nylen   16.16 

2. Wacco med Jørn 17.36   

3. Wiscky m/Silje 19.78


 


Tusen takk til dere alle som bidro til at også årets treff ble en suksess !!!


 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento