Trinentotreffet 2009

HER ER EN RAPPORT FRA TRINENTO-TREFFET 2009 Referat fra Trinento-treffet 10-13. september 2009


Det er helt utrolig å tenke på at det allerede er 10 år siden vi holdt vårt første kennel treff for våre valpekjøpere. Til årets 10 års jubileum var påmeldingen rekord stor. Over 50 mennesker hadde meldt sin ankomst i løpet av helga. Treffet ble som vanlig arrangert på klubb hytta til avdeling Kongsberg.


Tradisjonen tro hadde vi også denne gangen værgudene med oss, og vi hadde flott høstvær – med sol på dagen – og kalde netter. Takket være familien Burud, som har valp fra vårt siste valpekull, hadde vi trykket opp flotte kennel dresser. De jobber begge to for firmaet Victoria i Drammen, og vi laget opp et antall på i overkant av 50 dresser i alle størrelser.


Vår hundemat leverandør Hills hadde sponset oss, så deres logo var brodert inn både på jakke og på bukse. Dessuten var Trinento-logoen brodert inn på bukse og jakke, og et stort trykk med Trinento-logoen var på ryggen til jakka.


Dressene ble (blir) solgt for kr. 400,- dette er meget rimelig, takket være en god avtale med Victoria + sponsinga. Dressene ble kjempefine, og fargene på dem er røde og hvite.


 


 


 


 


FREDAG


 


Noen av oss ankom hytta allerede torsdag kveld. Da ble tiden brukt til å innlosjere proviant og utstyr, den siste planleggingen ble lagt – og det ble pizza og rødvin til de ankomne. Fredag ble det variert trening på treningsbanen i strålende høstvær.

Utover fredagen ankom det flere og flere deltakere. Helt fra Fevik til Toten. Da alle hadde ankommet, var det 10 stykk campingvogner og bobiler som hadde innlosjert seg, i tillegg til gjengen som bodde inne på hytta.

Lars Erik (sjefskokk på Gaustablikk), Anette, Thor Egil, Anne Grethe, Kjersti, Marit, Else, Anne Grete mfl var behjelpelige med matlaging og servering. Det ble servert gryterett kl 2000. Kvelden forløp med det sosiale i høysetet. De fleste var i nærheten av loppekassa ved midnatt.


 
 


 


 


 


LØRDAG


 


Som vanlig hadde Hilde og Åge påtatt seg instruksjons ansvar. I år hadde de med seg sin lille første fødte sjarmør Herman. Alle ville passe han, mens foreldrene ”jobbet”. Hilde hadde trening på banen med ”rally” lydighet og Åge tok med seg gjengen i skogen til spor og felt. Torill hadde med seg Y-kullet på valpe trening. Her var hele kullet – 5 stk med.


 


Midt på dagen samlet alle seg til felles lunch.


Deretter var det mer trening. Klokken 1600 var det klart for konkurranse. Per-Ø og Trond-E hadde merket ei ganske lang løype oppe i åsen bak hytta. Det ble delt inn i lag på ca 5 personer.


 


Underveis var det poster for både to- og firbente. Post nummer 1 hadde Arild ansvaret for. Han hadde lagt 10 merkelige frukter på et bord, så var det opp til deltakerne å sette rett navn på rett frukt. Åge hadde en post hvor hundene måtte jobbe med felt søk. Underveis var der også spørreskjema og andre utfordringer.


Omtrent 2 timer senere kunne Arnkjell og Trond-E i sekretariatet kåre vinnerne. Alle fikk flotte premier. Vi hadde vært så heldige å bli sponset av Pharma Nord hvor Bjarne jobber og Norwegian Modellers hvor Kjersti Nylen jobber. Arild og Bama takkes stort for sponsing av frukt og grønnsaker til treffet!!. 


Om lag klokken 2000 var det klart for ”galla” middag i regi av Lars Erik og hans medhjelpere. Maten som ble servert var utrolig god, garantert bedre enn samtlige restauranter i mils omkrets. Under middagen ble kokken, Lars Erik og hans samboere tildelt Fia `s -minnepris av Marit og Kjell Egil. Dette er en hederspris som blir gitt til minne om Marit og Kjells tidligere hund Fia.

 

 


Prisen tildeles positive og engasjerte ja-mennesker, som gjør en ekstra innsats for ”team-Trinento”. Applausen var stor, og gratulasjonene var mange !!!! Arild hadde diktet sanger, og Arnkjell trakterte trekkspillet – så middagen forløp akkurat slik minnerike middager skal.

Helt uventet så reiste Anne Grethe seg, og kom med en stor overraskelse til Torill og Trond-E. Samtlige treff deltakere + noen flere hadde spleiset på ei flaggstang til oss på Veberg.

En liten modell ble overlevert + stort flagg og vimpel. Flaggstanga som var kjøpt inn var på 7 meter, og denne skulle leveres ferdig oppsatt. VI ble helt ”sjakk-matt” – men klarte å takke forsamlingen så mye for den flotte gaven.


Deretter ble det karaoke på anlegget til Arnkjell, lysbilder, dansing og en skikkelig runde med ”Kubbe-spillet” for natten allerede hadde blitt både 0100 og 0200 for enkelte.


 


 


SØNDAG


 


Søndag arrangerte Hilde konkurranse i ”Rally-lydighet”. Her ”måtte” alle delta, og både stemningen og spenningen var stor. Her kunne både de yngste og de eldste hundene delta.


 


Etter lunchen hadde vi vår vanlige sprint konkurranse med mange deltakere. VIi hadde fortsatt mange flotte premier å dele ut. Dessverre har resultatlista blitt borte – derfor ingen nevnt ingen glemt.


En begivenhetsrik helg begynte å gå mot slutten. Vi ønsker å takke samtlige deltakere for deres innsats – både med og uten hund !! Treffet blir arrangert for ”kost-pris” det vil si at alle jobber gratis og målsettingen er å få regnskapet til å gå i null tilslutt.


Det som ikke går i null er alle de gode minnene etter en slik helg. Vi føler oss priviligerte som har ”fått” og blitt kjent med så mange flotte mennesker gjennom vår kjære hobby !!

Dere skal vite at vi setter utrolig stor pris på dere – tusen takk for et kjempeflott Trinento-treff 2009.


 


 


Camilla, Katarina, Torill og Trond-Egil


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento