Trinentotreffet 2010Vi vil først takk alle dere 77 deltakerne + hunder for at dere bidro til at det 11. Trinento-treffet ble så vellykket !!!!
 


Treffet ble i år arrangert i helgen 9-12 september, på Norsk Schäferhundklubb avd. Kongsberg sin hytte utenfor Kongsberg.


 


For omlag 15 personer, startet treffet allerede torsdag kveld. Etter å ha pakket og gjort oss klare, ble det pizza og rødvin inne på hytta. Det ble en rolig og hyggelig kveld, og det var med forventning vi så fram til fortsettelsen.


 


Fredag rigget Hilde agility-banen, som vi for anledningen hadde leid inn. Det var godt vær, og dagen gikk med til trening og utfordringer på agility banen. Endel innkjøp og klargjøring ble også unnagjort, for ut på ettermiddagen/kvelden ventet vi jo stor innrykk.


 


Med forbehold - tror vi aldri at det har vært flere campingvogner, bobiler, telt og overnattingsgjester på området der noen gang. Det ble temmelig fullt ! 100 pølser og 100 hamburgere ble grillet av Bjarne, Per-Øystein og Edvard, med Torill og Trond-Egil som assistenter.


Det var en hyggelig Trinento stemning på plassen. Folk syntes det var hyggelig å samles igjen, og de nye deltakerne, ble tatt godt hånd om av veteranene. Etter at maten var fortært, var det duket for den tradisjonelle og svært prestisjetunge konkurransen i Kubbespillet, mellom damene og herrene. Ute temperaturen var svært behagelig, og konkurranse innstinktet var svært tilspisset i begge leire. Gutta ble forespeilet sengeplasser i agility rørene hvis de vant over jentene, samt andre uredelige tiltak. Det ble drukket godt i begge leire. Første omgang vant gutta greit. Andre omgang ble langt jevnere - men også denne dro gutta i land. Seieren ble feiret på behørig måte. Folk var i det sosiale hjørne, og mange holdt samtalene i gang til langt over midnatt.


 


 


Lørdag var det duket for den store dagen. Endel som ikke hadde anledning til å være med hele dagen, prioriterte å være med denne dagen.


 


Vi delte inn i 5 grupper:


 


Erik hadde sporgruppe 1.
Åge hadde sporgruppe 2.
Hilde hadde agilitygruppa.
Torill hadde valpegruppa.
Nils hadde utstillingsgruppa.


 


Været var denne dagen litt skiftende, med litt yr i lufta. Men det la ingen demper på innsatsen til noen.


Jørn og Tor-Egil hadde ordnet 2 store telt, slik at tilskuere og andre som hadde en pause kunne få tak over hodet mens de var på banen.


Tonje, Nina og Camilla hadde fått i oppgave å dekke på samt rydde av alle måltider, i tillegg til at de var med litt på treningene. De gjorde en kjempegod jobb.


 


Etter lunch hadde vi den tradisjonelle sprint konkurransen, hvor hver hund fikk løpe 2 omganger. Resultatene ble som følger:


 


Valpeklassen:


1. Diva 10,89


2. Rocci 11,26


3. Dallas 11,18


4. Dino 13,28


5. Roxy 13,47


6. Chelsi 14,10


7. Lexie 14,80


8. Essi 15,46
Unghundklassen:


 


1. Benita 9,82


2. Zahra 9,97


3. Astor 10,08


4. Ajax 10,57


5. Arox 11,36


 


Voksen klasse:


 


1. Ultra 8,79


2. Wacco 9,16


3. Ylva 9,24


4. Xita 9,28


5. Xabi 9,41


6. Yarro 9,46


7. Thelma 9,52


8. Yasso 9,64


9. Theo 9,78


10. Vivi 9,96


11. Xtra 10,10


12. Pakira 10,11


13. Teezer 10,28


14. Ona 10,29


15. Rago 10,62


16. Rapunzel 11,60


17. Nemi 29,78 (m/hundevogn m/Herman opp i).
TUSEN TAKK FOR GAVEPREMIER FRA PHARMA NORD, HILLS OG NETTPARTNER.


 


 


Etter at konkurransen var over, var det tid for mer trening, og de respektive innstruktører og grupper satte i gang igjen.


 


Sjefskokken på Gaustablikk høgfjellshotel Lars Erik m/frue Anette satte nå igang med kjøkkentjenesten sin. De skulle ha bordsetning for 60 personer til middag. De gjorde en kjempejobb. Tusen takk til dere begge. Stor takk til vår gode venne Arild også, som gjennom sin jobb i Bama sponset oss med grønnsaker og fløte gratinerte poteter (12 kg) !!
Etter at treningen var over - var det premieutdeling fra sprint konkurransen - og den tradisjonelle Jägermeister konkurransen mellom Anne-Grethe (og jentene) og Vidar (og guttene). I år var det Anne-Grethe som gikk av med seieren, og de fikk begge premier som vi ikke skal referere nærmere....


 


Før middagen holdt Nils en times foredrag med Chelsi som "medhjelper" i kunsten å klare pels stell på schäferhunden. Veldig nyttig og lærerikt.
Så var det klart for et av høydepunktene - nemlig middagen klokken 1930. Etter å ha satt oss til bords, fikk Anne-Grethe(bursdag) og Tor Egil en oppmerksomhet for sin alltid hjelpende og positive innstilling. Deretter fikk Laila og Kjell, samt Ragnhild og Harald det samme, for begge å ha hatt valpekull for kennel Trinento inneværende år, samt for å bidra på positiv måte !!
Fias minnepris gikk i år til Bente og Nicolai. De har gjort en kjempeinnsats med sine to Trinento-hunder. Bente i lydighet, kåring og utstilling, og Nicolai som kondis-trener. I tillegg tok de på seg å ha kullet til Ultra for oss midt i sommerferien. Nok en gang - tusen takk for innsatsen - og gratulerer med fortjent heder !!!


 


Indrefilet , glasserte rot grønnsaker og fløtegratinerte poteter stod på menyen. Et fantastisk måltid. Alle ble nok en gang imponert over det Lars Erik og Anette hadde laget. Dette var hotelmat i super klassen !!!!!
Kvelden gikk dessverre altfor fort. Omlag midnatt så rakk vi voksne en hatte konkurranse. Men ellers var det sosialt samvær og gode samtaler som gjaldt.


Ingen så på klokka når de la seg.........


 


Søndagen opprant med strålende vær. Gruppene gikk hvert til sitt og jobbet. Agilitygjengen hadde bestemt seg for å ha en ordentlig konkurranse, og den endte som følger:


 


Gruppe A:


 


1. Theo


2. Xcita


3. Teezer


4. Ona


5. Astor


 


Gruppe B:


 


1. Xabi


2. Thelma


3. Tilly


4. Xtra


5. Wacco


6. Pakira


 


Gruppe C:


 


1. Rago


2. Roccy


 


De fra de øvrige gruppene som i løpet av helga ikke hadde vært med på agility, fikk en teoretisk og praktisk gjennomføring av Hilde - uten at det ble noen konkurranse. Agiliyy er noe som fenger de fleste både to- og firbente.


 


Utover ettermiddagen var det tid for oppbrudd for flere som hadde lang vei hjem. Etterhvert så takket flere og flere for seg - og noe før klokken 1800 var det 11. TRinento-treffet også historie. Takk også til Else og Marit som vasket og ordnet hytte etter oss, samt til Tor Egil som sørget for at alle hadde strøm !!!


 


Vi i kennel Trinento må i stor ydmykhet og med stor takknemlighet takke ALLE dere som bidro til at treffet ble så bra.


 


Samtlige av deltakerne fikk hver sin flotte t skjorte.


 


Som en digresjon må vi nevne prisen for å være med hele helga, inkludert innstruksjon, overnatting og alle måltider:


Den er på kr. 300,- pr dag. Eller kr. 900,- for hele helga.


En av våre valpekjøpere hadde deltatt på et privatkurs helgen i forveien, og betalt kr. 2700,- bare til innstruktøren.......


 


VI GLEDER OSS ALLEREDE TIL NESTE ÅRS TREFF !!!!!


 


 


Endel flotte bilder ble tatt - og denne siden blir oppdatert med disse - etterhvert som vi får de oversendt !!!!   

   

   

   

    


 


 


 


 


    

      

   

   

   

   

   

   

    


 


 


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento