Trinentotreffet 2016


Helga 2-4. september 2016 ble den 18. utgaven av Trinento-treffet arrangert for våre valpekjøpere på hytta til Norsk schäferhundklubb avdeling Kongsberg. I tillegg til trening med hundene, hadde vi det som vanlig sosialt og veldig hyggelig sammen. Været var som vanlig på vår side, med sol stort sett hele helgen. I underkant av 40 personer tok turen innom oss i løpet av de tre dagene, de fleste var med hele tiden, men noen nøyet seg med en dag.


Gjengen samlet


Treningstilbudet var som vanlig variert. Hilde var agilityinstruktør og noen trente dette hele helgen, mens noen forsøkte seg litt på alt. Erik hadde ei gruppe som trente spor, mens Åge og Torill samarbeidet om ei gruppe for litt viderekomne som trente spor og felt. Trond-Egil var litt «pytt i panne» og bistod der det trengtes. Vi har også testet hundene på skudd, og alle var skuddfaste! Valpekjøperne våre viste stor innsats, og hundene utviklet seg gjennom de oppgavene de ble utfordret i.Folk overnattet på hytta, i telt, i campingvogner og i bobil. Som vanlig hadde vi ordnet med god mat. Lørdag hadde Bente laget nydelig lasagne til alle sammen, tusen takk til Bente. Camilla hadde laget lekre kaker - kjempegodt! På kvelden hadde vi som vanlig den tradisjonsrike og prestisjetunge konkurransen i kubbe-spillet, hvor damene kjempet mot herrene. «Som vanlig» var det herrene som gikk av med seieren (damene ledet dog lenge)!Tidligere på dagen arrangerte vi også den tradisjonsrike hundesprinten, hvor 18 hunder stilte til start. Hunden må her løpe en og en over hele treningsbanen og tiden ble tatt; hver ekvipasje fikk to omganger, beste tid ble tellende.  Se egne resultater.På søndag, etter at den vanlige treninga var over, arrangerte vi en uformell agilitykonkurranse. 12 ekvipasjer tok utfordringen og gjennomførte med stil, også her se egen resultatliste.Også i år hadde vi vært så heldig å bli sponset med flotte premier til treffet. Takk til Hills, Victoria og Pharma Nord.


Avslutningsvis vil vi også rette en stor takk til instruktørene våre som stilte opp hele helga, og selvsagt til valpekjøperne som deltok med stor iver og stort pågangsmot. Vi har plass til enda flere neste år, så det er bare å sette av den første helgen i september allerede nå!


Resultatliste sprint:

Mack - 08.76

Targa - 09.01

Donar - 09.17

Nero - 09.23

Bine - 09.26

Qira - 09.63

Tascha - 09.65

Uno - 09.73

Sista - 09.79

Gabi/Tessa - 10.11

Robbie - 10.46

Yarro - 11.80

Arrox - 12.03

Nicky - 12.08

Xabi - 12.80

Varg - 14.10

Astor - 15.35


Resultatliste sprint whippetklasse:

Anutcha - 07.85


Resultatliste agility (bedømt på tid og feil):

Katarina og Ultra

Tor Egil og Astor

Bjarne og Yarro

Katarina og Bine

Per Arne og Gabi

Katarina og Anutcha

Trond og Gandhi

Raiko

Bente og Qira

Åsmund og Targa


Resultatliste agility - barneklassen:

Andrea og Tessa

TRINENTOTREFFET 2012

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento