NYHETER


For å få siste nytt med en gang - følg oss gjerne på facebook! Whippetene kan du følge på facebook her.14.04.17:

Vi ønsker alle valpekjøpere, familie, venner og bekjente en riktig god påske! :)God påske!


Påsken tilbringes på hytta i Tuddal i et herlig vintervær. Her Lexie (Wendy av Trinento) og Mamma Yzzi på tur.22.0.3.17:


TROND-EGIL 50 ÅR


Trond fyller 50 år i dag! :D

Gratulerer så mye med dagen fra alle oss i Trinentogjengen!Nils, Ranja og Trond i Tyskland12.03.17:

Hei alle sammen! Grunnet ferie og turnusjobbing får vi ikke startet mandagstreningene opp igjen før mandag 3. april kl 18.00 ved Åssiden videregående skole i Drammen. Vel møtt! Legg gjerne inn litt trening hjemme i forkant, så er dere bedre rustet for en ny treningsperiode.Pippi, Yzzi og Gandhi nyter vinterenFreidi viste seg dessverre å ikke være drektig. Vi planlegger en ny paring i vår/tidlig sommer. Følg med framover!07.02.17:

Pippi har fått seg et nytt hjem. Takk til alle som har vist interesse for henne!Pippi31.01.17:

En stor nyhetsoppdatering denne gangen, så hold dere fast og les helt til bunnen!


BH Freidi av Trinento ble 27.01.17 paret med den spennende tyske importen AD BH IPO2 V53 (BSZS) Aldo vom Grafenbrunn. Både Freidi og Aldo er selvsagt HD/AD-frie, og begge har gode HD-indekser. Kombinasjonen er gjort etter Norsk Schäferhund Klubs regler for avl; Freidi er avlsgodkjent i Norge, mens Aldo har tysk avlskåring.


Vi forventer friske, sunne valper med godt eksteriør i slutten av mars, som vil være leveringsklare i slutten av mai. Ta gjerne kontakt allerede nå ved interesse for valp fra denne kombinasjonen. Les mer om kombinasjonen på Y-kullets side.

Søndag 29.01.17 tok vi turen til avdeling Fredrikstad for å stille ut på den tradisjonelle ridehusutstillingen for dommer Liv Evjen. Bine og Lexie var påmeldt, men vi endte opp med å trekke Bine da pelsen ikke var optimal. Dette var Lexie sin første utstilling, og tross noe manglende ringtrening gikk hun som en kule når hun først gikk. For å gjøre en lang historie kort, så endte hun opp med å vinne 4-6 mnd tispe med en fantastisk kritikk, før hun ble beste tispevalp, og i konkurranse med beste hannvalp ble hun til slutt BIR-valp! Les mer på resultatsiden.Lexie22.01.17 ble Anutcha og Prins stilt ut på utstilling i Letohallen. Dommer Kim Vigsø Nielsen falt for Anutcha, og hun endte opp som beste tispe og BIM, med CERT! For en dag! Sønnen Prins vant sin klasse (ML1) og ble andre beste hannvalp. Les mer på resultatsiden.


AnutchaTrond tok turen LG1 OG Schleswig 21.01.17 for å stille ut Bine, Tascha og Ultra på Winterschau for dommer Bernhard Erdmann, og vi er meget fornøyde med resultatene – les mer på resultatsiden! Qira av Trinento ble avlevert til Holger for utdannelse og kåring, så det var en effektiv Tysklandstur.Bine


Team Cayira Jennie (Bine) har blitt tildelt hovedstyrets ærespris i utstilling for 2016 i avd. Kongsberg. Vi gleder oss og er veldig stolte over å ha ei så flott tispe!Team Cayira Jennie - Bine


Pippi av Trinento er til omplassering, les mer på omplasseringssiden.


Pippi av Trinento
18.01.16:

Søndag 15.01 hadde vi et valpetreff for whippetkullet! Det var et veldig hyggelig treff, været var på vår side og valpene hadde mye moro sammen med mor Anutcha og tante Tara. Tusen takk til alle som møtte opp. Her er noen bilder fra treffet:Vi planlegger en paring i nærmeste framtid! Mer informasjon kommer så snart alt er klart. Ta gjerne kontakt allerede nå dersom du er interessert i en valp fra oss.


Vårvalper er forhåpentligvis snart på vei01.01.17:

Vi vil ønske alle et riktig Godt Nyttår! Nyttårsaften ble tilbrakt på httta i Tuddal, topp for både oss og hundene. Vi ønsker alle våre venner og valpekjøpere alt godt for det nye året, og håper at alle når sine mål for det nye året. Vi gleder oss til et aktivt hundeår, og håper at mange vil være med på utstillinger og prøver i løpet av året.Flott vær på hytta i Tuddal på Nyttårsaften


Whippetene har vært på romjulsutstillingen, og det gikk for det meste meget bra. Tre stykker fra Armanikullet hadde sin utstillingsdebut; Armanis Charming Prince av Trinento (Prins) vant sin klasse (ML1) og ble andre beste hannvalp. Armanis Sweet Harmony av Trinento (Honey) ble nr tre i sin klasse (ML3), mens Armanis Shining Bright av Trinento (Elle) vant sin klasse (ML1), ble beste tispevalp og deretter BIM, i konkurranse med en hannhund som endte opp med å bli BIS-valp (Best in Show). Ikke dårlig! Gratulerer så mye til eierne, dere har gjort en flott jobb med både Honey og Elle.Elle sammen med eier Nathalie Nielsen etter at BIR/BIM var unngagjort. Foto: Jorunn Jenssen


Så var det dags for de voksne hundene. Dommerne hadde ikke helt sansen for Tara, så hun fikk Very Good (blå sløyfe), mens Anutcha slo til med å vinne åpen klasse tispe med Excellent CK. Alt i alt en hyggelig utstillingsdag med gode resultater!


Katarina og Anutcha i beste tispeklasse. Foto: Jorunn Jenssen
20.12.16:

Vi i kennel Trinento vil ønske alle våre venner, valpekjøpere og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår! Vi håper alle får en fredelig julehøytid, og har mulighet til å nyte noen fridager sammen med familie, venner og firbeinte familiemedlemmer.GOD JUL!Chelsi har funnet seg et nytt hjem! Takk til alle som har delt annonsen og vist interesse for Chelsi.


Ranja har kommet hjem fra Tyskland, mens Tascha har tatt turen nedover for IPO1 og kåring. Tascha kommer fra en linje som vi er veldig fornøyd med, og som har gitt gode avlsresultater både når det gjelder helse, mentalitet og eksteriør, og vi håper og tror at dette er noe også Tascha vil bringe videre. Vi ønsker Tascha lykke til i Tyskland, og gleder oss til å få henne hjem igjen neste år.Tascha15.12.16:

BH Chelsi av Trinento vurderes omplassert, les mer på omplasseringssiden.


Chelsi04.14.16:

Ranja tok i går sin IPO1 i Tyskland, og kan nå titulere seg AD BH IPO1 Ranja av Trinento. Vi gleder oss til å få Ranja hjem til Norge igjen.Ranja på trening i Tyskland29.11.16:

Mandag 28. november var årets siste Trinentotrening, og for et oppmøte, vi var nærmere 40 stk. Vi har noen fantastiske valpekjøpere! Tusen takk til dere alle sammen for at dere alltid stiller opp positive og blide på treningene våre.


Etter å ha ønsket velkommen, hadde vi ett minutts stillhet for å minnes Kjell-Egil, som alltid pleide å være på treningene. Det er flott at Per er på treningene med Freidi, etter Kjell sin sykdom og bortgang.


Første økt bestod av lydighets- og møtetrening, så var det servering av gløgg og kaker, siste økt var miljø-og ferdselsprøvetrening. Alle de fremmøtte fikk en julegave, og de som har møtt opp flest ganger fikk en liten ekstra hilsen.


Tusen takk for flott oppmøte i høstsemesteret, vi ønsker alle en fredelig førjulstid og vel møtt i det nye året. Vi publiserer her og på facebook når vi starter opp igjen. Hold gjerne treningen ved like gjennom vinteren, da blir det lettere å starte opp til våren igjen.


Her er noen bilder fra treningen


Vi vil også minne om viktigheten av at dere bruker refleks på dere selv og hundene gjennom vinterhalvåret! Det er en god garanti for at dere blir sett når dere er ute i trafikken i mørket, og kan bidra til å forhindre ulykker. Refleksvest på deg selv og refleksdekken på hunden er en billig forsikring!


Med refleksvest, reflekssele med lys (Orbiloc), refleksskjerf og reflekskobbel går Jaro vinteren trygt i møte


KJELL EGIL JOHANNESSEN

14.02.41 - 21.11.16


Mandag 21.11.16 ble en tung dag for familien vår. Trond-Egil sin far gikk bort 75 år gammel - etter kort tids sykeleie. Han var i meget god form - helt til sykdommen rammet han i sommer - og det var en tung tid utover høsten og de siste ukene han fikk på sykehuset.Vi har mistet en kjær pappa, svigerfar, farfar og venn. Hvil i fred.


Vi skal ikke skrive så mye om livet hans i dette fora, men bare om hans interesse for hund.


På midten av 1980-tallet hadde vi en golden retriever i familien, men i 1989 ble Torill med han (og mutter) til kennel Thorarinn i Sandefjord og kjøpte en liten langhåret herlig krabat som het Barro (Ilo-sønn). Det ble en bratt læringskurve for fatter, han trente aktivt med Barro, særlig i Eiker Hundeklubb. Barro var en ordentlig vakthund og ganske bestemt. Han var med dem overalt - og fikk et langt og godt hundeliv i Underlia 265.Noen år senere fikk vi låne ei tispe som het Arkanes Fia, via Tom Andersen og eier Iren Bråthen i Sverige. Vi syntes tispa var så herlig at vi bestemte oss for å beholde henne, og Fia endte i Underlia hos Kjell Egil og Marit. Fia var akkurat som en god schaferhund skal være. Fatter (og vi andre) hadde veldig mye glede av henne - i hverdagen, på trening, på utstilling osv osv.  Veldig mange av de som fikk valp etter Fia - ble våre venner - og er det fortsatt. Med Fia ble Kjell Egil også aktiv i Norsk Schäferhundklubb avdeling Kongsberg. Fia fikk et langt og lykkelig liv - og alle, og særlig Kjell Egil, tok det veldig tungt at hun gikk bort.Deretter ble det hund fra Tyskland på han, Xandra von Pallas Athene ble kjøpt gjennom vennene våre der nede. Xandra var ei utrolig snill og flott tispe, men dessverre så døde hun i sin beste alder på grunn av en uhelbredelig sykdom.


Etter en liten tid uten hund kom Freidi av Trinento til Underlia 265 for drøyt fem år siden. Kjell Egil og Marit var usikre på om de skulle ha hund igjen. Men Kjell Egil ble sittende mye inne - og han savnet den de daglige turene og fellestreninger med klubben og Trinento. I Freidi fikk han ei frisk og glad tispe - og han hadde svært mye glede av henne helt til sin bortgang.Den siste høsten han levde hadde Freidi sitt første valpekull hjemme i Underlia. Det var fint for Kjell Egil å ha noe annet å tenke på i den vanskelige tiden med sykdommen. Men kreftene hans var færre enn før, og han klarte ikke involvere seg så mye som han pleide.  På sykehuset den siste tiden fikk han se bilder av de fine valpene til Freidi hos de respektive eierne - da lyste han opp - og sa han gledet seg til å se de igjen når de ble litt større… men slik gikk det altså ikke.


Freidi, ALLE vi i familien og alle vennene i Trinento-gjengen savner ham så utrolig mye!Han fikk schäferhundinteressen i voksen alder - og var med på BSZS ved flere anledninger, var med til Tyskland på utstillinger/kåringer, var med ned da vi skulle pare tisper - var tilskuer på Norsk Vinner de siste årene (selv om vi andre ikke var der) - var med på dugnader for schaferhundklubben, var med på samtlige 17 Trinento-treff + alle mandagstreningene våre i Drammen.Han etterlater seg et stort tomrom, vi har følt stor sorg, men vi nå se framover å glede oss over alle de gode minnene vi har etter han.

TAKK FOR ALT!Kjell Egil bisettes i Drammen krematorium, store kapell, torsdag 1. desember kl 12.00.


31.10.16:

På fjellet har det kommet snø, og hundene storkoser seg - snø er moro!


Harmoni i flokken


Siste Trinentotrening for i år blir mandag 28. november. Da blir det juleavslutning med julepresanger til alle mann! Vi håper å se så mange som mulig.


O'jul med din glede!24.10.16:

Lørdag 15. oktober var vi igjen på utstilling, denne gangen hos avdeling Kongsberg. Utstillingen ga oss både opp- og nedturer, høydepunktet var igjen regissert av Team Cayira Jennie (Bine), som vant sin klasse og ble nr to i beste tispeklasse med reserve-cert. Les mer på resultatsiden.


Katarina og Bine


Ellers har både Tessa og Tobias av Trinento (Tellus) blitt røntget. Begge to frie for HD, Tessa fri for AD, og vi venter fremdeles i spenning på AD-resultatene til Tellus. Vi gleder oss over flotte resultater, og gratulerer så mye til eierne! 3/5 hunder i kullet er nå røntget, og vi håper den gode trenden fortsetter med de to siste.


Tessa i dyp konsentrasjon sammen med eier Tom Strømstad OlsenTellus, rampegutten til Jon Morten Arnesen


X-kullet har reist til sine nye eiere. Vi ønsker alle sammen lykke til, og lange fine hundeliv hos sine nye familier.

Torill og Xavi Alonzo av Trinento


Vi har per nå ingen valpekull på gang, men det blir sannsynligvis et kull på senvinteren/tidlig vår 2017. Nærmere informasjon kommer!Winter is coming...
10.10.16:

Lørdag 8. oktober var vi på utstilling hos avdeling Indre Østfold. Vi stilte tre hunder med meget gode resultater og kritikker, og dagen ble toppet da Team Cayira Jennie (Bine) ble nr to i beste tispeklasse, bak en championtispe, og dermed tok sitt første CERT! Les mer på resultatsiden.Torill og Bine etter at CERTet var sikretLørdag 15. oktober kl 9.00 er det utstilling hos avd. Kongsberg på Schäferhundhytta! Møt gjerne opp for å heie.06.10.16:

Pippi av Trinento (Sinja) har funnet et nytt hjem. Tusen takk til alle som har vist interesse for henne.Hundene koser seg på fjellet høsten 2016Lørdag 08.10 er det utstilling hos avd Indre Østfold på Trippestad i Askim, hvor vi skal stille ut noen hunder. Møt gjerne opp for å heie! :) Utstillingen starter kl 09.00. Lørdag 15.10 er det utstilling på Schäferhundhytta i Kongsberg, hvor vi har meldt på en god del hunder - håper vi sees.Wendy aka LexieAlle valpene i W- og X-kullet er solgt! Fra W-kullet har vi valgt å beholde Wendy, foreløpig ser hun meget lovende ut, og det blir spennende å følge henne framover. Whippetvalpene har det meget bra i sine nye hjem, og Prince trives godt hjemme sammen med Mamma Anutcha og Tante Tara.


Vår flotte whippet-trio! Anutcha, Tara og PrinceTrinentotreningene går også sin gang, og vi ser fremskritt hos alle sammen fra gang til gang. Veldig bra jobba! :) Når vinteren gløtter på døra kan det fort bli litt "lett" å kose seg foran peisen framfor å trene hund, men husk at jevn innsats gjennom hele året er viktig - i tillegg går det an å trene enkelte momenter innendørs når været er på sitt verste.


Bilde fra Trinentotreningen mandag 26. september

18.09.16 - hund til omplassering:

Pippi av Trinento (Sinja) er til omplassering, og søker et permanent hjem. Sinja er en grei og enkel hund, som er glad i både folk og andre hunder. Les mer om Sinja og finn kontaktinfo på omplasseringssiden.


Sinja


Alt er bra med både W-kullet og X-kullet, les mer på deres respektive sider.X-kullet
11.09.16:

Årets Trinentotreff er historie. Vi har hatt en fantastisk helg, med mange flotte valpekjøpere og deres håpefulle firbeinte. Det har blitt trent på spor, felt, agility, tilgjengelighet og skudd. Alt i alt har vi vært borti 40 stk innom iløpet av helga. Mange holdt ut helt fra start fredag til slutt nå i ettermiddag. Takk for hyggelig samvær med dere alle sammen, vi sees allerede fra til neste år. Les mer på Trinentotreffsiden.


Anutcha på vei over lengdehinderetMens Trinentotreffet foregikk var det også Siegershow i Tyskland, dvs verdens største schäferhundutstilling! I år foregikk utstillingen i Nürnberg på Grundig Stadion, neste år arrangeres det i Ulm. Vi vil gratulere vår gode venn Jörg Niedergassel fra kennel Holtkämper Hof med meget gode resultater, blant annet tredje beste oppdrettergruppe, VA6 på Idanja vom Holtkämper Hof, samt V11 på Keule vom Holtkämper Hof og V13 på Fight vom Holtkämper Hof.Fight i ringen på BSZS01.09.16:

Trinentotreffet nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til å treffe alle sammen! :) Det er meldt oppholdsvær med innslag av sol, og temperaturen blir heller ikke så verst.


For dere som ikke har vært på Schäferhundhytta før, ligger veibeskrivelse samt GPS-koordinater på Trinentotreffsiden.


Mack kommer, kommer du?29.08.16:

Torsdag 25.08.16 fødte Freidi fire velskapte valper, en hann og tre tisper. Les mer på X-kullets side.Freidi og valpeneVi har i dag hatt besøk av en trivelig elevgjeng fra Melsom Videregående skole, som har vært hos oss for å lære mer om hundehold og oppdrett av hund. De har hilst på hundene og fått undervisning av Trond. Et hyggelig besøk fra engasjert ungdom! Her kommer noen bilder fra dagen:


Trivelig med besøk av engasjert ungdomGentleman er nå solgt, tusen takk til alle som har vist interesse for ham. Whippetvalpene er snart klare for avreise, og gleder seg til å finne på spillopper i sine nye hjem. De er aldeles herlige, og det er bare å glede seg for dere som skal ha valp!


Hei på deg!


W-kullet vokser også stadig, og verden har nå blitt utvidet fra valpekasse til hagen vår.Spennende første gang man er utendørs...
27.08.16:

Grunnet en avbestilling er Armanis Real Gentleman av Trinento fremdeles til salgs. Han er en vakker, kontaktsøkende og kosete valp på syv uker, som er leveringsklar om en uke.Ta gjerne kontakt dersom du kunne være interessert i Gentleman - 971 70 220 (Torill). Se flere bilder av Gentleman på kullsiden.


Real Gentleman er en skikkelig søtnos som har lyst på et godt hjem


Husk at påmeldingsfristen til årets Trinentotreff er i morgen, søndag 28.08! Vi kan friste med flinke instruktører, god mat og masse sosiale aktiviteter, bli med! :D


Det blir sannsynligvis muligheter på å hilse på noen av whippetvalpene også...


W-kullet er nå tre uker gamle, og er noen skikkelige boller.


Bolle 1 og Bolle 223.08.16:

I går hadde vi høstens første Trinentotrening - ti ekvipasjer møtte opp til trening, godt jobba! Vi håper å se flere av dere utover høsten.


På rad og rekke...21.08.16:

Husk oppstart av Trinentotreninga i morgen - vi setter i gang kl 18.00 ved Åssiden vgs i Drammen. Velkommen skal dere være! :)


Husk også påmelding til årets Trinentotreff, som går av stabelen helga 2-4. september! Påmeldingsfristen er søndag 28. september. Vi gleder oss!


Whippetvalpene er nå solgt, bortsett fra de to som blir boende hos oss, Armanis Charming Prince av Trinento og Armanis Sweet Harmony av Trinento.


15.08.16:

Sommerferien er nå over, og vi starter opp Trinentotreningene mandag 22.08 kl 18.00 ved Åssiden vgs i Drammen. Ta gjerne et par økter for å friske opp gamle kunnskaper før treningen, da blir det lettere å komme i gang igjen. Trening er ferskvare, og har dere ikke trent noe særlig i sommer, så kan det hende at både dere og hunden trenger litt oppfriskning. Vi håper å se både gamle og nye fjes, og ønsker alle velkommen til en ny treningssesong. :)


Kontakt - utgangspunktet for all trening


Vi vil også minne om at årets Trinentotreff nærmer seg, og vi håper at mange av våre venner og valpekjøpere vil være med på nok et hyggelig kenneltreff. Treffet finner sted 2-4. september på Schäferhundhytta i Kongsberg, og vi gleder oss til en helg med hundetrening, god mat og sosialt samvær. Det blir aktiviteter med og uten hund, og alle i familien er velkomne. Det er muligheter for å overnatte i hytta (hems eller sofa), evt å telte eller bo i campingbil/vogn på plassen (strøm tilgjengelig). Treffet starter fredag ettermiddag/kveld, og vi holder på til ut på ettermiddagen på søndag. Pris per person inkludert kost og losji i hytta er 900 kr. Les mer på Trinentotreffsiden.


Påmeldingsfristen er søndag 28.08 - påmelding per SMS til 971 70 220 (Torill) eller mail til trinento@notodden.online.no.


På Trinentotreffet blir det både hundetrening og sosialt samvær
12.08.16:

05.08.16 fikk Yzzi to vakre, friske valper. Begge valpene er solgt. Les mer på W-kullet sin side.Yzzivalpene


Vi har hatt besøk av eierne til Armani, og de var meget fornøyd med whippetvalpene. Tusen takk for hjelp til bildetaging og vurdering av valpene. Les mer på whippetvalpenes side.


Foto: Kristin Hoff


Det er fremdeles valper til salgs, ta gjerne kontakt for en prat; 971 70 220 mobil (Torill), eller send en mail (trinento@notodden.online.no).Foto: Kristin Hoff02.08.16:

Vi har fremdeles valper til salgs etter Utzon's I am Anutcha og N SE DK FI INT UCH Courtborne Sheldon (Armani). Både Anutcha og Armani er friske, trivelige hunder, med et godt eksteriør. Valpene er nå litt over tre uker, og det er mulighet for å komme på besøk for å hilse på både mor og valper.  Valpene er leveringsklare i begynnelsen av september.Whippeten er en herlig rase med få helseproblemer, som stortrives som familiehund. De elsker tur og aktivitet, men koser seg også i sofaen en regnværsdag. I forhold til schäferen er de normalt sett mindre krevende, og de er generelt veldig enkle å ha i hus.Anutcha har et herlig gemytt og er en meget god mor. Valpene blir ellers preget akkurat slik vi gjør med schäfervalpene, slik at de har et best mulig utgangspunkt før de drar fra oss.Ta gjerne kontakt for en hyggelig whippetprat (971 70 220 - Torill).
Vi gleder oss over at Tascha også er frirøntget på albuene (0).


Yzzi har snart termin, og vi venter i spenning på hvor mange som gjemmer seg i magen.29.07.16:

Det har vært en travel og spennende sommer for oss i Kennel Trinento, og "verre" skal det bli. Vi har ti whippetvalper hjemme, Yzzi har snart termin (W-kullet), og vi fikk denne uka bekreftet at Freidi er drektig (X-kullet).Full fart i valpekassa


Vi har flere ledige hannhunder etter Anutcha, og det er nok også mulighet for å få seg en schäfervalp utover høsten, men da bør du ta kontakt med oss så raskt som mulig. Les mer på valpesiden eller på de respektive kullenes sider.


Freidi har tatt på seg "sommerkjolen", og venter valper i månedsskiftet august/septemberHelga 22-24. juli deltok Kennel Trinento på Norsk Vinner for Schäferhund på Maura i Nannestad. Vi deltok med fem hunder, og er godt fornøyd med resultatene. Det var en trivelig og sosial helg, det vi hadde mye moro sammen med både valpekjøpere og andre. Tusen takk til alle som bidro til å gjøre helga suverent bra, og en ekstra takk til Katarina for utmerket handling av alle hundene! Helgas høydepunkt var da vår flotte veteran AD BH SCHH1 Ultra av Trinento ble Vice-Siegerin i veteranklassen, etter å ha gjennomført en flott motprøve. Les mer på resultatsiden.Ultra under motprøven på Norsk Vinner 2016. Foto: Per Olav


Vi gleder oss stort over at fremtidshåpet Tascha av Trinento er røntget med A på hoftene. Albueresultatene har ikke kommet ennå, så vi venter i spenning på dem. Vi vil samtidig oppfordre alle våre valpekjøpere til å røntge hundene sine, da dette er svært viktig for vårt framtidige avlsarbeid.


Rampejenta Tascha, på bildet 6 mnd gammel11.07.16:

09.07.16 fødte Anutcha ti vakre, velskapte valper. Hun fikk tre tisper og syv hanner. Alt er bra med mor og barn. Vi har flere ledige hannhunder, ta gjerne kontakt dersom du er interessert i en valp etter Anutcha. Les mer på kullet sin side.


Tierbanden07.07.16:

Flotte dager på Vestfoldkysten, nærmere bestemt på Ula sammen med familien Christophersen og hundene.Deilig vær for to- og firbente, fv Bine, Yzzi, Tascha og Gandhi


For første gang på mange år skal kennel Trinento på Norsk Vinner for schäferhunder, som i år går av stabelen på Maura ved Gardermoen 22-24.juli. Vi har meldt på 5 hunder, og vår datter Katarina (17) skal føre alle sammen i ringen + at hun skal hjelpe andre oppdrettere med deres hunder i ringen.

Stikk gjerne innom oss der - og "hei" på Katarina og hundene.03.07.16:

Vi vil ønske alle våre valpekjøpere, venner og samarbeidspartnere en riktig god sommer!Chelsi, Gandhi, Yzzi, Bine og Tascha nyter sommeren


Vi har hilst på Varg - se bilder på V-kullet sin side.


Yzzi ruger på småttiser, og har fått nytt bilde på siden sin.30.06.16:

Yzzi er bekreftet drektig med Yuri vom Osterberger-Land! Les mer om dette på W-kullet sin side.
Anutcha er går mot slutten av drektigheten, og vårt første whippetkull ser snart dagens lys.Anutcha koser seg i sofaen


Vi har endelig fått inn de nye kenneljakkene våre. Takket være super sponsing fra Victoria får vi dem til kun 350 kr stk. Dette er flotte softshelljakker i god kvalitet, som passer fint til turbruk og trening året rundt. De kommer i både damestørrelser (S-XL) og herrestørrelser (M-XL). Jakkene kan hentes hos oss på Veberg, evt sendes (mot porto) eller leveres ut når Trinento-treningene starter opp igjen etter sommerferien.

Ta kontakt dersom du har lyst på en flott kenneljakke!

Mail: trinento@notodden.online.no

Mobil: 920 69 020 (Trond)


28.06.16:

Mandag 20. juni var den siste Trinentotreningen før sommeren, og tradisjonen tro var det både grillmat og kake på menyen. Det ble en våt fornøyelse, men mange trosset været og møtte opp for grilling, trening og kake. Tusen takk til Per Arne og Marit for kaker, og tusen takk for sommerhilsener og for at dere stiller opp like blide og treningsvillige enten det er sol eller regn. Vi ønsker alle våre valpekjøpere en riktig god sommer og velkommen tilbake på Trinentotreninger til høsten. Vi ser vel noen av dere gjennom sommeren også. Ikke glem å holde treningen ved like over sommeren, da blir det lettere når vi starter opp igjen. Her er noen bilder fra treningen:
I forbindelse med paringen av Freidi ble det en Tysklandstur på Trond og Kjell, og de fikk som vanlig flott oppvartning hos familien Niedergassel ved kennel Holtkämper. Her er noen bilder fra turen:

Ripssiden er oppdatert.


V-kullet sin side er oppdatert.


27.06.16:

BH Freidi av Trinento ble i dag paret med IPO3 Fight vom Holtkämper Hof. Trinentos X-kull ser forhåpentligvis dagens lys i slutten av august/begynnelsen av september. Les mer om dette på X-kullet sin side.

19.06.16:

Anutcha har nå tre uker til forventet termin, og har begynt å legge seg godt ut allerede. Vi gleder oss til vårt første whippetkull! Er du interessert i en valp etter Anutcha, ta gjerne kontakt for en prat.


Anutcha


17.06.16:

AD BH SchH1 Yzzi av Trinento ble 06.06.16 paret med AD BH IPO3 VA(BSZS) Yuri vom Osterberger-Land. Vi håper på et kull med normalstore, pigmentsterke, bruksdugelige valper med godt eksteriør i midten av august. Les mer på W-kullet sin side. Vi har mange interessenter, så dersom du ønsker valp etter Yzzi må du ta kontakt så raskt som mulig.
Mandag 20.06.16 er den siste Trinento-treningen før vi tar sommerferie. Vi fyrer opp grillen, så ta med noe å grille om du vil. Håper vi ser mange av dere. Det blir kake til dessert - vel møtt! Treningene starter opp igjen etter skoleferien, men vi oppfordrer alle til å holde treningen ved like gjennom sommeren, da blir progresjonen større! :)12.06.16 ble Bine og Tascha stilt ut i Tyskland. Bine ble SG5 og Tascha ble VV2. Samme helg tok RL1 BH Gabi av Trinento og Per Arne en ny tittel! Les mer på resultatsiden.01.06.16 ble Anutcha bekreftet drektig! Følg drektigheten hennes på kullsiden. Whippetvalper ventes medio juli.


Anutcha som valp


Ranja er i trening hos Holger i Tyskland, og skal ta IPO1 og kåring i begynnelsen av august. Hun hilser til alle firbeinte og spesielt sine søsken fra R-kullet:

Jeg har det bra her i Tyskland, jeg lærer mye og har blitt litt mer voksen. Gleder meg til å komme tilbake til Norge og Trinento-treningene i august. God sommer fra Ranja!Holger og Ranja på treningsbanen31.05.16:

I går hadde vi en flott Trinento-trening med mange deltagere. Tusen takk til alle som møter opp for å trene hundene sine, dere er flinke! :D Her kommer noen bilder fra treningen:Trinentotrening 30.05.16


Valpesiden er oppdatert med nye bilder av valpene. Valpene er i dag fem uker gamle, og om tre uker flytter de til sine nye hjem.


Varg 5 uker29.05.16:

Yzzi har fått løpetid og vil bli paret snart. Yzzi har tidligere gitt oss tre flotte kull med friske, pigmentsterke og typelike valper med godt eksteriør og god mentalitet. Dette blir Yzzi sitt siste kull, så dersom du er interessert i en valp etter Yzzi, ta gjerne kontakt allerede nå. Følg med framover for mer informasjon.


Jaro av Trinento og Tobias av Trinento - to av Yzzis langhårssønner (fra to ulike kull)Valpesiden er oppdatert med nye bilder av valpene.Collage av valpene - fire uker og en dag gamle
25.05.16:

Valpene ble fire uker gamle i går, og det er tatt nye bilder av dem som ligger ute på valpesiden.


Judi og Varg koser seg22.05.16:

Valpesiden er oppdatert med flere ferske bilder av valpene.


Varga tar seg en lur


Trond Egil var dommer på ferdselsprøve og karaktertest hos avdeling Kongsberg 8. mai - dommersiden er oppdatert.


Ultra, Yzzi og Heiga har fått oppdateringer på sidene sine.


Vår flotte veteran Ultra våren 2016


Normalt sett tilbringer vi pinsehelga på Pinseutstillingen i Nesbyen, men denne helga tilbrakte vi i år med å få satt opp et nytt hundehus i hagen. Tusen takk til Anders og John for all hjelp!


Repstadbua


Her et bilde av T-kullet i august 2015 og april 2016, sammen med mamma Yzzi.Targa, Tellus, Yzzi, Tascha, Tessa og Tinka21.05.16:

Utzon's I am Anutcha ble 10.05.16 paret med N SE DK FI INT UCH Courtborne Sheldon. Les mer om dette på valpesiden.

Valpene til Heiga er fire uker gamle til tirsdag. De er nå innendørs sammen med oss på dagtid, og har begynt med fast føde. Les mer og se bilder av valpene på valpesiden.


Valp fra V-kullet06.05.16:

Utzon's I am Anutcha vil bli paret med N SE DK FI INT UCH Courtborne Sheldon. Les mer om dette på valpesiden.Alle valpene i V-kullet er solgt. Yzzi av Trinento venter løpetid og vil bli paret denne våren. Ta kontakt dersom du er interessert i en valp etter Yzzi.


V-kullet 8 dager


Vi nyter våren her i Sande! Det spirer og gror, og akkurat nå er hvitveisen på topp. :)


Anutcha, Tara, Ghandi og Ultra på tur02.05.16:

Nok en flott Trinentotrening med våre flinke valpekjøpere! Tusen takk til alle som stiller opp - det gleder oss stort at så mange er aktive med hundene sine.


Bilder fra treningen01.05.16:

Den 26.04 fødte Heiga vom Holtkämper See fem friske og fine valper, tre tisper og to hanner. Les mer på valpesiden.


Valp fra V-kullet


Utzon's I am Anutcha har fått løpetid og vil bli paret rundt pinsetider. Ta kontakt dersom du kunne tenkt deg en valp etter Anutcha.


Anutcha


Team Cayira Jennie (Bine) er nå frirøntget på hofter og albuer, og feiret med litt lek med kompisen Jaro.


Bine og Jaro leker19.04.16:

Bildesiden er oppe og går! :) Send gjerne inn bilder dersom du ønsker å se din Trinento-hund på siden.


Max og Panda16.04.16:

Vi jobber med en ny bildeside, der vi gjerne vil ha bilder av deres flotte Trinento-hunder. Send det fineste bildet av din Trinento-hund til Tuva, så havner det snart her på nettsiden. :)

11.04.16:

Årets andre Trinento-trening er over, og vi kan skryte på oss et fantastisk oppmøte - hele 23 ekvipasjer! Det er gledelig å se at så mange er interesserte i å jobbe med hunden sin. :) Dere er flinke, stå på!


Her jobbes det hardt!


Fire blad S-kull møtte også opp på treningen (Romi's Oblix - Heiga vom Holtkämper See), og de er rimelig typelike og flotte hunder alle sammen.


4/6 fra S-kullet07.04.16:

Siden til Norges høyest premierte schäferhund gjennom alle tider, Ingodds Agassi, er oppdatert med bilder fra hans lange og innholdsrike karriere.


VA (BSZS+SSM+NV) SCHH3 INT N S UCH Ingodds Agassi - 07.10.03 - 17.04.15
04.04.16:

Den første Trinento-treningen i 2016 er nå historie! Takk til alle som møtte opp tross ruskevær. Vi håper på fortsatt godt oppmøte og motiverte hunder og førere utover våren, - dere er flinke. :) Jobber man litt på egenhånd hjemme mellom treningene, vil man få enda større utbytte av treningene, og ikke minst en mer lydig og harmonisk hund i hverdagen.


Noen bilder fra treningen01.04.16:

Vi har opprettet en ny side der vi vil ta for oss helse hos schäferhunden. Dette er et "work in progress", men det er allerede skrevet en liten snutt som du kan lese her!


Vi skal bestille nye Trinento-jakker med logo! Takket være sponsing fra Victoria får vi dem meget billig. Ta kontakt dersom du ønsker å forhåndsbestille. Se også på siden Trinento-kolleksjonen for å se hvilke andre Trinento-produkter du kan få kjøpt.
30.03.16:

En gledelig nyhet - Heiga vom Holtkämper See er bekreftet drektig med Roy vom Holtkämper Hof, og vi venter dermed valper i slutten av april! Les mer på valpesiden. Ta kontakt hvis du er interessert i valper fra denne kombinasjonen!Samtidig vil vi minne om at årets Trinentotreff går av stabelen 2-4. september 2016 på Schäferhundhytta i Kongsberg! Sett av datoen, nærmere informasjon kommer. Hele familien er velkomne, det blir aktiviteter for alle og enhver, både med og uten hund. Sidene fra tidligere treff er dessverre ikke oppdatert ennå etter "nettsidekrasjet", men de er under arbeid.


Bilde av Trinentotreffet fra 201227.03.16:

Vi planlegger vårt første whippet-kull på Utzon's I am Anutcha. Anutcha er en herlig og sosial tispe med mye motor. Ta gjerne kontakt dersom du kunne tenke deg en valp etter Anutcha:

33 77 70 34 (hjem)

971 70 220 (Torill mobil)

trinento@notodden.online.noAnutcha21.03.16:

Vi vil ønske alle våre venner og valpekjøpere en riktig God Påske! :D Vi tilbringer påsken på hytta i Tuddal sammen med hundene - ren idyll!Ultra, Tascha, Tara, Anutcha, Chelsi og Bine koser seg i snøen16.03.16:

Whippetsidene er oppdatert!


Anutcha og Tara03.03.16:

Trinento-treningene starter opp igjen mandag 4. april kl: 18.00 i Drammen! Møt opp for sosialt samvær, trening av hund (hverdagslydighet, konkurranselydighet, ferdselsprøve, utstilling og evt problemløsning) og sosialisering. Alle med Trinento-hunder er velkomne! :) Ta med godbiter, ball/leke og godt humør!
26.02.16:

Vi har vært i Tyskland og paret BH SG41(BSZS) Heiga vom Holtkämper See med IPO3 V55(BSZS) Roy vom Holtkämper Hof, så forhåpentligvis ser V-kullet dagens lys i overgangen april/mai. Se valpesiden for mer informasjon!


Roy vom Holtkämper Hof


Vi har som vanlig hatt en flott Tysklandstur, og Jörg Niedergassel, innehaver at kennel Holtkämper Hof, er som vanlig gjestfriheten selv. Her er det overnatting, oppvarting og visning av hunder! Vi har også vært med på trening flere dager, og sett mange flotte hunder, blant annet Fight vom Holtkämper Hof (faren til T-kullet og halvbror til J-kullet), Keule vom Holtkämper Hof (en flott hannhund som vi har vurdert å bruke) og Yogi vom Holtkämpert Hof (en flott langhår som ble V1 på BSZS i 2015). Her er noen bilder fra turen:
18.02.16:

Det ble tatt ultralyd av Freidi i dag, og hun var dessverre ikke drektig.


Til alle som har ventet på valp kan vi glede dere med at Heiga vom Holtkämper See vil bli paret snart, så det kommer forhåpentligvis et vårkull hos kennel Trinento likevel! Heiga er en flott tispe både eksteriør og mentalt, og har tidligere hatt et kull (S-kullet med Romi's Oblix). Følg med framover for mer informasjon!


SG41(BSZS) BH Heiga vom Holtkämper See16.02.16:

Pippi av Trinento er til omplassering - se omplasseringssiden for mer informasjon. OPPDATERT: Pippi har allerede i dag funnet et nytt hjem! Takk for alle henvendelser og til alle som har delt info om Pippi. :)


Pippi ønsker seg et nytt hjem15.02.16:

Ripssiden er nå oppdatert til nytt format.
14.02.16:

Dommersiden er nå oppdatert til nytt format.


Bilde fra mentaltest14.02.16:

Trond er på hytta i Tuddal med Yzzi, Chelsi, Gandhi og Bine. Det er fantastisk vintervær, og flotte skiløyper! God helg!
06.02.16:

Tascha av Trinento har fått sin egen side.


Tascha og resten av T-kullet31.01.16:

Kennel Trinento stilte mannssterke på avd. Fredrikstad sin utstilling i ridehuset i Lilleng. Det ble en hyggelig dag med flotte resultater, blant annet ble hele T-kullet stilt - les mer på resultatsiden. Tusen takk til alle som stilte opp med velstelte hunder!


Tellus av Trinento - "Lillefluff"


Dagens absolutte høydepunkt var at Katarina fikk gå med Rotcho's Ashan Kahn i brukshundklasse hann - noe hun gjorde på utmerket vis. Ashan vant klassen (V1) og både han og Katarina fikk utmerket kritikk av den svenske dommer Larsa Nielsen.


Katarina og Ashan etter seieren30.01.16:

Team Cayira Jennie (Bine) har fått egen side.27.01.16:

Det er lagt ut nye bilder av Freidi på hennes side.


Til helga er det utstilling i avd. Fredrikstad - vi stiller med flere hunder, og totalt er det påmeldt 70 hunder! Kom gjerne for å heie eller være sosiale! Utstillingen arrangeres søndag kl 10.00 i et ridehus i Lillengveien 6, 1621 Gressvik. Varme klær og godt humør er obligatorisk! :)


Freidi koser seg i snøen!


24.01.16:

Ranja av Trinento, Qessi av Trinento og Qira av Trinento har fått sine egne sider!23.01.16:

Ultra, Gandhi, Bine og Tascha er med på fjellet, og storkoser seg i snøen!
22.01.16:

BH Freidi av Trinento er paret med SCHH3 Esko del Giarizzo. Se valpesiden for mer informasjon!


Esko16.01.16:

Ranja av Trinento og Bine (Team Cayrina Jennie) ble i dag stilt på Winterschau i OG Schleswig, Ranja ble SG6 og Bine ble VV5. Takk til Nils Rabe for utmerket handling! Se resultatbørs for mer informasjon og bilder.


Nils og Bine i ringen24.12.15:

God Jul og Godt Nyttår!


Jaro av Trinento leker julenisse13.12.1:

Untox og Umbro blir levert denne uka, så nå har alle fem valpene i U-kullet kommet til sine respektive eiere.


07.12.15:

Siste felles mandagstrening ble avholdt i dag. Som vanlig var oppmøte veldig bra, og pågangsmotet stort. Vi har ligget på mellom 10-20 ekvipasjer i hele høst. I kveld ble det gløgg, julekaker og pakkeutdeling fra kennel Trinento nissen og til våre flotte valpekjøpere !  Nå tar vi en vinterpause, og starter opp igjen på ettervinteren. Følg med på hjemmesidene og Facebook for dato for oppstart.


06.12.15:

I løpet av året har det skjedd mye, som dessverre ikke har nått verdensweben da vi har hatt problemer med hjemmesiden. Sidene er nå under oppdatering, og snart vil alt være tilbake til normalen. Vi minner om at dere også kan følge oss på Facebook, der er det hyppige oppdateringer med både bilder og resultater.


Vi minner også om at det i morgen, mandag 07.12.15, vil være årets siste Trinento-trening i Drammen, og vi feirer med gløgg og pepperkaker. Møt opp kl 18.00 for en hyggelig og sosial kveld med både kos og hundetrening!
Alle valpene i S-kullet er solgt.


Aage og Mack


Det har vært mange høydepunkter dette året, og vi nevner i fleng:

Jacco av Trinento (Mack) har blitt godkjent patruljehund i forsvaret! Vi gratulerer så mye til eier Aage Berntsen, som har gjort en fantastisk jobb med ham.

Jaro av Trinento (kullbror til Mack) har blitt avlsgodkjent med en flott kåringsbeskrivelse, er er klar for avl til godkjente langhårstisper. Jaro har også blitt full-certet i løpet av året, da han ble BIR på avd. Fredrikstad sin utstilling i juni.

U-kullet har kommet til verden og er nå 7,5 uke gamle (Laban vom Emkendorfer Park x Ylva av Trinento).

T-kullet etter Fight vom Holtkämper Hof og Yzzi av Trinento utvikler seg meget bra, og alle trives hos sine respektive eiere. Vi har selv beholdt Tascha av Trinento, ei meget godt pigmentert og vakker tispe.

Ingodds Agassi, Norges høyest premierte schäferhund, som de siste årene har bodd hos oss i Sande, har dessverre forlatt oss, nesten 12 år gammel.

Utzons Jubileum Julie Flash, Tara, har tatt sitt første CERT!

Trinento-treffet 2015 er gjennomført i god, gammel stil! Takk til alle som var med og bidro.

AD BH SCHH1 Thelma av Trinento har røntget 12 av 20 avkom, alle frie for HD og AD, og har med det en imponerende HD-indeks på 119,38! Thelma er nå pensjonert, og lever som fulltids livsnyter, vel vitende om at hun har gitt masse flotte og friske avkom!

BH Gabi av Trinento og fører Per Arne har fått opprykk til lydighet klasse 3. Vi gratulerer så mye!

Panda av Trinento (Nala) med eier Lena har startet lydighet klasse 1, samt bestått karaktertest.

Ranja av Trinento har blitt stilt ut på Landesgruppeshow i Tyskland, og sikret seg SG3 i en meget sterk klasse! Takk til Nils Rabe for super handling.

BH Freidi av Trinento har både gått ferdselsprøve og blitt avlsgodkjent.

Vi var som vanlig på pinseutstillingen i Nesbyen, med gode resultater på alle hundene.

BH AD IPO1 Diva av Trinento har tatt livstidskåring (LBZ) i Tyskland, med utpreget TSB.

S-kullet (Romi's Oblix x Heiga vom Holtkämper See) flyttet til nye eiere på nyåret, og trives i sine nye hjem.
14.11.15:

Da er sidene endelig oppe og går igjen. Vi vil nå oppdatere jevnlig :)31.10.15:

Utstilling på Kongsberg for dommer Morten Nilsen. Katarina førte flere av hundene og gjorde en meget fin figur. Resultater:

Puma: Exellent nr 2 i unghundklasse

Gandhi: Exellent nr 3 i åpen klasse hann

Heiga/Judi: Exellent nr 1 m CK i åpen klassetispe

Ultra: Exellent nr 1 m CK i veteranklassenKatarina og Heiga/Judi i ringen
Fight
Chelsi, Yzzi, Trond og Heiga
Torill, Jörg og Fight vom Holtkämper Hof
Keule vom Holtkämper Hof
Roy vom Holtkämper Hof
Roy vom Holtkämper Hof
Yogi vom Holtkämper Hof på trening
Yogi
Jaro skuer utover Lundebyvannet
Katarina og Heiga

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento