Trinentotreffet 2002

 

 

2002

Her er så og si hele gjengen av to- og firbente samlet foran hytta til Norsk Schãferhundklubb avdeling Kongsbergs hytte i et strålende vær - som vi forøvrig hadde hele helgen. Det var ca. 50 tobente og ca. 30 hunder som deltok på årets TRINENTO-TREFF.

En ting er helt sikkert - og kan slåes fast først som sist. Helgen ble svært vellykket. Ivrige valpekjøpere, strålende vær og en super atmosfære - med nydelig mat, flott treningsutbytte og en svært sosial helg.

 

 

 

 TAKK TIL ALLE MEDHJELPERE - INSTRUKTØRER OG DELTAKERE - 
SOM BIDRO TIL AT HELGEN BLE SÅ FLOTT.

 

 

 

Eva er med i team Trinento - hun og Tor Arve har registrert 3 kull på kennelen og er begge ivrige brukshundfolk. Sammen ledet de den "proffe" gruppen på treffet - der hvor de som ønsket runderingstrening hele helgen deltok.

 Eva er trinn 2 instruktør i Norsk Kennel klubb, og sammen med Tor Arve er de svært dyktige instruktører. Her er hun og G-Petan klar for nok en runderingsøkt.

 

 

 

Det var mange barn som var med på treffet. Her ser vi noen av dem samlet rundt matbordet - det ser ut til at de koser seg skikkelig. 

Foruten lek og moro for de små i og rundt hytta, var det mulighet for freesbee, hoppetau, TV/Video, Nintendo, lesing m.m. 

På kvelden ble alle med Trond og Lars på spøkelsestur - det var superskummelt. Etterpå var det en blanding av "haien kommer" og "mørkegjemsel" - hvor det nok er mange som ønsker revansje mot Trond på neste års treff.........

 

Maten var i en egen klasse på treffet. Her vil vi rette en stor takk til "lille" høvding Arild Langedal i teamet. 

Han har gode kontakter på sin jobb på Lundteigen - så vi fikk god mat til svært sponset pris. 

Ingen reiste sultne hjem fra årets treff heller. (Pris pr. dag pr.deltaker var kr. 100,- inkludert full pensjon, leie av hytta og instruksjon - barn kr. 50,-).

 

 

 

 

 

 

 

"Lille"høvding Arild var grillsjef - her prøvesmaker han kotelettene. 

.

 

 

Anett og Jesper demonstrerer god kontakttrening på valpegruppa

 

 

Her er det Jessi som uredd og spenstig går gjennom røret i agiliti-løypa. 
Rigmor står klar til å ta henne i mot.

 

 

 

 

 

Torill instruerer forsamlingen på daglig stell av hund. 

Hun går igjennom alt som trengs fra, sjekk av tenner, pels, m.m. her viser hun negleklipp - 

og det er Kojak som måtte til pers.


 

  

 

 

 

 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento

www.trinento.com