Her bor vi

 

 

 

 

 

 

Året 2008 ble et annerledes år for oss. I februar var vi på visning på en eiendom i Sande, som vi falt totalt for. Der var mange som tenkte som oss, da det var 17 biler på visning. Påfølgende dag var det bud runde, og eiendommen ble vår for litt over takst.  Overtakelse var 1.6.08 og innflytting var 1.7.08. Eiendommen er på ca. 2,5 mål.

 

 Den består av et gammelt og ærverdig hovedhus fra ca. 1850 – som er totalrenovert og påbygd de senere år. I tillegg er det en garasje/uthus/kontor/valperom/loft m.m. som ble bygd i 2007 på ca. 150 kvadrat. Tomten ligger for seg selv, med en fantastisk utsikt over hele Sande kommune. Her har både to- og firbente fått det helt topp. Vi har plenty med sol/lys. Det er bare ca. 300 meter opp til lysløypa, og Røysjømarka er rett på utsiden av døra.

 

 

Vi har brukt god tid på å komme oss ordentlig til rette her. Ikke minst har våre kjære hunder fått det bra. Med stor hjelp fra svigers,  har hunderom, hundegårder, løpegårder, valperom, hundeveranda m.m. ordnet så vi har fått det helt supert her. Også valpekjøpere og andre gode venner har hjulpet oss med prosjektene våre - TUSEN TAKK TIL DERE ALLE !!!!. Vi har derfor ikke vært så aktive på hundefronten med konkurranser i 2008 som vi pleier.  Senhøstes har vi gjort ferdige prosjektene våre – så nå kan vi endelig senke skuldrene.

Sande kommune ligger bare ca. 15 minutter på utsiden av Drammen. Det er kort vei nedover til alle Vestfold-byene – og ca. 45 minutter inn til Oslo. Nye E-18 går gjennom kommunen. Det bor ca. 7000 mennesker i kommunen.

 

 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hytta vår i Tuddal feirer 10 års jubileum i 2012.

Bildet tatt i romjula 2011.

Gaustatoppen skimtes i bakgrunnen.

 

 

 

 

 

 


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento

www.trinento.com