TRINENTO KOLLEKSJON

 

Vi har laget opp flotte drikkekopper m/lokk

med Trinento logoen på.

 

Disse selger vi for kr. 50,- pr stk.

 

 

Praktiske treningsvester til salgs !!!

De har mange praktiske lommer og virker meget robuste. Kan brukes hele året. Takket være våre gode venner i firma Victoria A/S i Drammen, samt Hills - selges vi de for kr. 300,- Ta kontakt med oss hvis dere ønsker å kjøpe en eller flere slike.

 

 

 

Kennel Trinento har egne kennel dresser av typen Clique. Disse har vi nå brukt (høst 2010) i omlag 1 år - og vi er meget godt fornøyd med dem. De er røde og hvite - og har stor kennel logo bak på ryggen av jakka, samt liten logo på brystet, samt en liten logo fra vår sponsor Hills. Buksa har påtrykket liten kennel logo + liten Hills logo. Takket være god sponsing fra våre venner og valpekjøpere Evy Ann og Kjell Arne i firma Victoria A/S i Drammen - kan vi selge disse flotte dressene for kr. 400,- pr stk. VI har trykket opp ca 100 dresser - og vi har fortsatt flere igjen i de fleste størrelser.

Ring eller mail oss for bestilling !!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennel Trinento har i anledning Trinento-treffet 2010 trykket opp et stort antall t-shirt som er lime farget. Det er de samme logoene på den, som det er på dressen + at vi har satt på adressen til de nye hjemmesidene våre, som er www.trinento.com.

Disse har vi også bestilt gjennom Victoria A/S - og vi selger de for kr. 50,- pr stk.

Ring eller mail oss for bestilling.

 

 

 

 

 


trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento

www.trinento.com