Trinentotreffet 2003

 

 

2003

 


(Gjengen samlet på trappa)

Trinento-treffet ble arrangert i helgen 11.9.03 til 14.9.03 som vanlig på klubbhytta til Norsk Schãferhundklubb avd. Kongsberg. Som vanlig hadde vi også nydelig vær, svært positive deltakere og svært gode representanter for schãferhunden med oss.
 

Noen hadde meldt seg på hele weekenden, mens andre kom oppover på dagstur. Samtlige ekvipasjer fikk prøvd seg på ulike oppgaver, primært i form av rundering og spor, men også på lydighetsbanen.

 

 

Runderingsgruppa, med Eva og som innstruktører og Tor Arve som en fabelaktig figurant, stod på fra tidlig torsdag til seint søndag. De hadde en flott stigning i sitt program, og fikk ut mye potensial både av hunder og førere. Alle hundeførerne lærte hvordan de skal være som figuranter og det ble alle gode på i løpet av helgen. Det var meget interessant for oss andre å stikke bortom denne gruppa og observere iveren og det sosiale samværet i denne gjengen. Det er fantastisk å ha med seg kapasiteter som Eva og Tor Arve i kennelen, og tilbakemeldingene fra deltakerne etterpå var helt suverene.


Silje og Jarro klare for rundering

 SPOR

 
(Carina og Nero konsentrerer seg)

En annen gruppe hadde sportrening, her var det Else, Arild og Trond-Egil som "regjerte", med Torill som bisto der noen stod fast. Noen av hundene hadde trent endel spor, mens andre var helt nybegynnere. Samtlige av de ekvipasjene som var med oss i løpet av helga, taklet dette med spor svært bra - og jeg tror samtlige sluttgjenstander ble funnet i alle sporene som ble lagt ut. Her var det alt fra korte slepespor, til lange spor som hadde ligget i flere timer.

Sportreningen ble etterfulgt av trening på apell-plassen og diverse annet, etter ønske fra deltakerne. Flere av deltagerne fikk veiledning i møtesituasjoner med hundene og også bruk av stemmen i ros og ris....

 

SOSIALT

Foruten fin trening, er TRINENTO-TREFFET et svært sosialt treff, hvor den flotte hytta med det fantastiske terrenget rundt, legger alt til rette for en minnerik helg. Folk overnattet på hytta, i campingvogner, campingbiler, i telt - og maten som ble servert var fremragende.

HER RETTER VI EN SPESIELL TAKK TIL ARILD OG BAMA/LUNDTEIGEN FOR SPONSING AV FRUKT,GRØNNSAKER OG SPEKEMAT.

Utover i de sene timer ble det spilt Kongespillet - med stor prestisje og konsentrasjon. Særlig kampen med jentene mot guttene ble svært prestisjefylt - og resultatet - det for bli en godt bevart treff-hemmelighet.
 

ANNE GRETHE STORVANN JOHANSEN  (eieren av Jarro) feiret sin 40 års dag på treffet sammen med sin familie og alle oss andre - det var kjempekoselig.

SPRINT KONKURRANSE

 
(Alle følger spent med på sprinten)

For første gang ble det arrangert Sprint-konkurranse på treffet vårt. Det går i korthet ut på at en måler opp en distanse, en person holder hunden igjen, mens eieren løper til målet, hunden blir sluppet, og en tar tiden på hvor lang tid hunden bruker på distansen. Suveren vinner her ble Iras med eier Helge.

Av andre aktiviteter hadde vi som vanlig en nattevandring med barna, på jakt etter spøkelser. Og også i år traff vi på "Geilo"-spøkelset langt opp i skogen, og alle var like redde som vanlig, helt til han tok av seg spøkelses-antrekket...

 

Følgende ekvipasjer var med på årets TRINENTO-TREFF:
Else og Arild med hunder
Eva og Tor Arve med hunder
Fam.Groth m/hunder.
Fia og Kjell Egil.
Jarro med familie
Lado (Indi) med Åge
Casco med Hilde
Jessie med Erik og Rigmor
Miko med Åge og frue (helt fra Trondheim)
G-Nero med familie
Erro og Lise
Alle disse deltok hele helgen, følgende kom innom deler av helgen:
Kazan med familie
Jakko og Jørn
Iras og Helge, Mari og Marte
Jesper med Tore og Anette
Falk med Tone
Lexie med Ragnhild og guttene
Castor med Marie
Hensi med Helge og Anne Gro
Kojak med Hanne

 
Tor Arve, Kjell og Fia

TAKK TIL DERE ALLE SAMMEN, FOR AT ÅRETS TRINENTO-TREFF BLE SÅ VELLYKKET.

VELKOMMEN IGJEN NESTE ÅR.

 

 


Anders, Katrine, Lars Gunnar, Julie, Camilla, Kjersti
Lars G. har vært spøkelse i skogen

  

 

 

 

 

 

 

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento

www.trinento.com