BH AD SCHHI Qayser av Trinento

F: 14.10.04

(Bojan v Östfriesichen Thingstätte - Ebafarmens Tequila)

 

 

 

 

 

Bilde: Qayser etter utstillingen i Nesbyen i Pinsen 2010.

 

Qayser tok SCHHI i Tyskland den 4.3.07 med følgende resultat: A:90  B: 84   C:87.
Qayser ble kåret i Körklasse 1 i Tyskland lørdag 7.4.07 for kåringsdommer Begier.

 

Den 4.7.09 i Køln ble Qayser livstidskåret i Tyskland for körmeister Begier.

 

Her er kritikken til Qayser på kåringen I Tyskland den 7.4.07 for Hans-Jürgen Begier: 

Sehr groB, gehaltvoll, mittelkräftig, trocken, fest, gutes Verältnis, guter Typ u. Ausdruck, gute Oberlinie. Hoher Widerrist, gute Lage u. Länge der Kruppe, gute Vor- u sehr gute Hinterhandwinklung, ausgeglichene Brustverhältnisse, korrekte Front, korrekte Schrittfolge. Sehr gute Gänge mit wirksamen Nachschub u. gutem Vortritt. Sicheres Wesen, TSB ausgeprägt; läB ab. 

Besondere Vorzüge:
Ausdrucksvoller, trockener, fester Rüde.

 

Bestått og meget god mentalbeskrivning av Svenska Brukshundklubben i Stenar BK den 3.12.05. Qayser har oppholdt seg hos Tom og Freddy endel, men fra mars 2006 har han vært i trening hos oss i kennel Trinento.
 
Han debuterte i utstillingsringen på Biri og avd.Hedemark 29.4.06 - og fikk CK - etter å ha vunndet sin klasse, og ble nr. 2 totalt av samtlige hanner. (Var nære ved å vinne).
Qayser eies av Freddy Flinthage/Tom Andersen og kennel Trinento.
 
Qayser ble født hjemme hos oss, og kommer fra et svært godt kull. Også hans  hans søsken Qeo, Qaysa og Quick HD frie.
 
Den 13-14.mai 2006 var Torill og Trond-Egil på Tysklandstur, og hadde med oss Qayser. Det var veldig mange som likte han godt der nede. Vi var på en utstilling i OG Wuppertal lørdagen, sammen med våre venner Maibuchen i kennel Pallas Athene. Vi stilte han ikke ut, men hadde han mye ved ringen, og fikk skryt av han. Søndag var vi på en stor utstilling i OG Kirchlengern-Nord, med over 120 hunder påmeldt.  Her var Qayser påmeldt i Jughundklasse, og dommer var Hans-Joachim Dux, som også skulle dømme denne klassen på årets Siegerschau.
Torill førte hunden i ringen, mens Trond ropte på utsiden. Qayser førte seg meget bra i ringen, og endte tilslutt opp som SG 3.
Vinner gjorde SCHHII Quantum vom Fiemereck som bla ble SG 6 på fjorårets Siegerschau. SG 2 ble en annen flott hund, og en av körmeister Hans-Peter Fettens framtidshåp, Xano vom Finkenschlag.
Vi var uansett kjempefornøyd med resultatet og gjennomføringen. Dette er første gang en hund som kennel Trinento selv har oppdrettet, stilles på en utstilling i schäferhundens hjemland !!!
Det hører også med til historien, at vi fikk tilbud om å selge Qayser der nede. Men han ble med hjem igjen  !!!!!
 
PÅ TYSK VINNER SAMME ÅR BLE QAYSER SG 98.

 

Qayser er far til kennel Trinento sitt V- og E kull. I V-kullet er samtlige som er røntget HD frie. Han har også hatt et valpekull i Sverige.

 


Qayser og Klaus


Qayser , Holger og Klaus

 


Qayser på utstilling 2006

trinento.com © 2010 :: post@trinento.com :: Kennel Trinento

www.trinento.com